Østmarka OK - samlinger

Kretssamling 13-16

Akershus og Oslo orienteringskrets inviterer til sommersamling for 13-16 på Beitostølen16-18 juni 2017. Påmelding innen 8. juni HER. Egenandel for Østmarka sine løpere inkl. transport er kr 500.
 
Her blir det mye moro, sosialt og en fin oppladning til Hovedløpet. Samlingen passer for alle ungdommer i alderen 13-16 år. Man kan løpe sammen på øktene. På treningssamlingen møtes over 100 jevnaldrende fra hele Akershus og Oslo.
 
Mer info kommer!
 
 

Pinseløpene 2017

Østmarka OK skal i år å reise til pinseløpene på Hamar. Vi har reservert et hyttetun på Budor i tidsrommet 3.-5. juni med plass til 30-35 personer, men dette kan utvides.

Egenandel for voksne er 600 kr, barn/ungdom 300 kr. Dette dekker overnatting og mat.

Påmelding via palisoft her innen 15. mai.

 

Vårsamling for Ungdom 13-16 år

Bli med på vårsamling i Halden 31 mars - 2 april 2017. Her blir det mye moro, sosialt og en fin oppladning til o-sesongen. Samlingen passer for alle ungdommer i alderen 13-16 år. Man kan løpe sammen på øktene. På treningssamlingen møtes over 100 jevnaldrende fra hele Akershus og Oslo. Vi bor på Park hotell i 2-3 mannsrom, vanligvis på rom sammen med løpere fra egen klubb.

Østmarka stiller med egne trenere på samlingen. Vi planlegger transport i privatbiler. Eventuell busstransport i kretsens regi må betales av den enkelte. Egenandelen for Østmarkas løpere er kr. 550,- og dekker reise, opphold, treningsopplegg, måltider og transport. Beløpet betales til o-klubben i etterkant. Les hele innbydelsen her.

NB: Påmelding til samlingen i Eventor er stengt (klikk her). Det er venteliste for å delta.  Send melding til Hans Olav eller Terje om du vil være med.

 
PROGRAM:
Fredag 31. mars
Kl 14.30  Oppmøte og avreise i privatbiler fra Lørenskog
Kl. 16-18 Trening på kart (vi kjører direkte til trening)
Kl 18-19  Innkvartering på hotell samt middag
 
Lørdag 1. april
1. økt: Trening på kart
2. økt: Trening på kart
3. økt Sosialt samvær, foredrag
 
Søndag 2. april
1. økt: Trening på kart, 
14.00 Hjemreise 
 

Husk å ta med: Treningstøy/o-tøy til 4 økter. Kompass, EKT-brikke, drikkeflaske. Varme klær for april-vær. Det er ikke behov for å ta med sengetøy (vi bor på Park hotell).

 

 

 

Vårsamling for 13-16 åringer

Bli med på vårsamling i Halden andre helga i april. Her blir det mye moro og en fin oppladning til vårsesongen for ungdommene. På treningssamlingen møtes over 100 jevnaldrende fra hele Akershus og Oslo. I fjor deltok sju ungdommer og to trenere fra Østmarka OK på tilsvarende samling. Klubben stiller med egne trenere. Egenandel for samlingen 550,- innkreves av klubben i etterkant. Vi planlegger transport i privatbiler. Eventuell busstransport i kretsens regi må betales av den enkelte. Les hele innbydelsen her.

NB: Påmelding til samlingen i Eventor snarest og senest innen 29. mars klikk her.
Ta kontakt med meg om du har spørsmål om samlingen!
Inge

 

Bli med til Jylland på ungdoms- og juniorsamling 11.-13. mars

Østmarka OK inviterer til samling på Nord-Jylland med trening på kart fredag, nattløp fredag kveld og todagersløp lørdag og søndag (se løpsinnbydelsen her). Denne turen er primært for ungdoms- og juniorløpere, men andre klubbmedlemmer kan også melde seg på. Danmark er det perfekte stedet å begynne o-sesongen. Vi har reservert for 24 personer. Bindende påmelding her innen 10. februar.

NJ_nattsprinnt2015

Overnatting: Vi bor i hytter med egen matlaging på Skallerup feriesenter. Her er badeland, lekeland, bowling og mye mer. Se link. Ta med laken, dyne- og putetrekk eller sovepose da sengetøy og håndklær er IKKE inkludert.

Transport og reiserute: I privatbiler fra Oslo med Stena Line Oslo – Frederikshavn, Ankomst 07.00.
Retur med Color Line Superspeed Hirtshals - Larvik søndag kl.17.30. Ankomst Larvik 21.15 og hjemme (Oslo) ca.23.00.

Avreise: Torsdag 10. mars, kl. 17.30 i privatbiler fra Visperud. Vi reiser med båten fra Oslo kl.19.00. Alternativ avreise er mulig fredag. Da rekker man fint løpet på lørdag som har første start kl. 12.00.

Mat og måltider: Vi bestiller buffe og frokost på båten på utreisen. Felles mat kjøpes inn til hyttene etter nærmere avtale. Mat på returreisen kjøpes av den enkelte.

Treningsprogram/konkurranseprogram: Trening på kart fredag, nattløp fredag kveld, o-løp lørdag og søndag. Se arrangørens innbydelse med info om klasser og løyper (baner) her. Det blir inntil 55 min. bilreise til løpene.

Bindende påmelding innen 10. februar her. Husk å oppgi emit-brikkenummer og hvilken klasse du skal løpe.

Egenandel for hele turen: Ungdom og junior: 900,-/ voksne: 1300,-. Penger til mat på båten søndag/ lommepenger for den enkelte kommer i tillegg.

Familiesamling Budor 2017

Se fordeling på hytter og leiligheter HER. Det er 63 påmeldte.

Østmarka OK har tradisjon for å ha en familiesamling på fjellet i løpet av vinteren med skiturer og sosialt samvær som gode rammer. Samlingen er åpen for alle klubb-medlemmer med familie. Også i år drar vi til Budor og bor i store leiligheter (fra 8 til 16 senger) med 3-4 soverom i hver leilighet. Det blir egne ungdomshytter. Budor kan tilby flotte skiløyper som passer fint for barnefamilier. Turen har tradisjonelt vært noe sponset av klubben. Nye rekruttfamilier er hjertelig velkommen!

Når: Fredag 3. februar til søndag 5. februar 2017

Sted: Budor Gjestegård, Løten. Se www.budor.no. Det tar ca. 1½ time å kjøre fra Oslo – varierer mye med trafikk. Påmeldingsfrist: onsdag 11. januar. Vi henstiller til så tidlig påmelding som mulig, dette i forhold til booking av leiligheter på Budor Gjestegård.

Link til PÅMELDING: http://palisoft.no/pmdb/index.php?arrid=3320&klubbid=88

Egenandeler: Voksne: 800 kr og barn/student: 400 kr (Barn til og med 3 år er gratis i egen reiseseng). Egenandeler blir fakturert. Felles mat og drikke, samt overnatting med vask av leilighetene er inkludert i prisen. Vi har nå 65 plasser reservert og ønsker alle klubbmedlemmer og evt. familie hjertelig velkommen.

Last ned invitasjonen HER