Klart for Stolpejakt!

Da er det klart for Stolpejakt i Lørenskog og Sprek Rælingen! Alle stolpene er nå satt ut i Rælingen og de siste stolpene i Lørenskog blir satt ut i helgen. Det er offisiell åpning i Marikollen lørdag (Rælingen) og Losby/Mønevann søndag (Lørenskog).

Vil du vite mer? Følg Stolpejakten i Lørenskog og Sprek i Rælingen på Facebook! Du kan printe kartutsnitt og kartbrosjyre fra hjemmesiden til Østmarka OK! Eller laste ned Stolpejakt APP'en på mobiltelefon! 

Om Stolpejakten

Stolpejakten går ut på å finne stolper plassert i kommunen. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en APP på mobilen, slik at man kan skanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Stolpejakten både i Lørenskog og Rælingen er et gratis tilbud. Kartbrosjyrene i Lørenskog kan fås på biblioteket, Lørenskog hus, resepsjon på rådhuset, samt andre utvalgte steder og på arrangement i kommunen. I Rælingen er brosjyrene sendt ut til alle husstander i kommunen, samt kan fås på servicetorget i rådhuset og frivilligsentralen.

Kartet er også tilgjengelig for nedlastning på nettsiden www.stolpejakten.no.Du kan også laste ned stolpejakt- appen gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass, er det bare å komme seg ut for å finne stolper.

 
  • 1