Stolpejakten 2017

Stolpejakten i Lørenskog, Rælingen og Skedsmo startet hhv. 24. mai, 31. mai og 7. juni 2017! Vil du vite mer? Følg Stolpejakten i LørenskogStolpejakten i Rælingen og Stolpejakten i Skedsmo på Facebook! Last ned Stolpejakt APP'en på mobiltelefonen og finn ut mer!

Om Stolpejakten

Stolpejakten går ut på å finne stolper plassert i kommunen. Stolpene kan registreres både manuelt, digitalt og ved å laste ned en APP på mobilen, slik at man kan skanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Stolpejakten er et gratis tilbud. Kartbrosjyrene i Lørenskog og Rælingen kommer i postkassene lanseringsdato, samt kan fås på offentlige steder. I ørenskog bl.a. på biblioteket, Lørenskog hus, resepsjon på rådhuset, samt andre utvalgte steder og på arrangement i kommunen. I Rælingen kan brosjyrene fås på servicetorget i rådhuset og frivilligsentralen. I tillegg blir borsjyrene plassert ut på sentrale steder i kommunen, samt distribuert til alle skoler. I Skedsmo er det mulig å få tak i brosjyrene bl.a. på rådhuset og Frisklivsentralen.

Brosjyrer for nedlastning 

Nedenfor følger brosjyrer for nedlastning. Følg med på www.stolpejakten.no eller på facebook (se over) i tilfelle noen av postene er flyttet (pr 11.06.2017: stolpe 37 Lørenskog, stolpe 22 Rælingen og stolpe 28 Skedsmo) eller det er spesiell informasjon knyttet til en stolpe (eksempelvis mangler tegnet hage rett sør for stolpe 70 på Losby).

Vi gjør oppmerksom på at filene er store (5 - 12 mb):

Du kan også laste ned stolpejakt- appen gratis fra Google Play eller AppStore. Når kart er på plass, er det bare å starte jakten på stolper!

 

 
  • 1