Skogtrim postene er ute

Tur-o postene er nå satt ut i skogen. Der vil du finne de frem til lørdag 30. september. Du kan ta de når du vil og hvor mange du vil. Turorientering er en flott mulighet til å ta med hele familien ut i skog og mark og finne poster. Skogtrimposene kjøper du hos: 

  • Anton Sport på Strømmen, Metro og Lillestrøm
  • G-Sport på Triaden
  • www.ostmarkaok.no (vil bli tilsendt i posten)

Du kan også kjøpe og online laste ned Skogtrim 2017 på http://turorientering.no/skogtrim/.

For deg som er vant med Stolpejakten og synes det er både morsomt og enkelt, så vil turorientering være veien videre inn i skogen og oppleve nye flotte stier og steder.

Noen av turkartene har poster som er enkle å starte med som nybegynner, mens andre kart kan være for den litt viderekomne. Disse kan det lønne seg å ta på høsten når det er blitt godt markerte «tråkk» inn til postene fra stiene.

Du finner til sammen 7 kart skogtrimposen, samt et deltagerkort. Det er også løse deltagerkort til salgs på utsalgsstedene. I tur-o posen ligger det mer informasjon om selve turorienteringen med datoer det er verdt å merke seg.

Vår alltid populære «kaffepost» vil i år være ved Mønevann innenfor Losby søndag 11. juni kl. 11 - 13. Vi serverer kaffe, saft og noe å bite i. Her vil det også være mulighet for å få en introduksjon til kart og kompass for store og små. Fra «kaffeposten» kan du også ta en enkel løype med poster om du har lyst. Postene er med og teller i poengjakten.

Vil du ha nyheter fra Skogtrim går du inn på facebook siden «Skogtrim og Skijeger`n» og liker oss der. God tur!