Prøv turorientering

Klikk her!

Lyst til å prøve turorientering med kart og kompass? Her kan du gratis laste ned kart over området ved badeplassen på Mønevann (Losby), hvor det er satt ut fem poster. Disse står ute fra 8. april til 30. september 2017.

Klikk på kartet for å laste det ned som pdf.

 

Dette kartet og disse postene inngår også i turorienteringsopplegget Skogtrim, som du kan få kjøpt og lastet ned online via http://turorientering.no/skogtrim/.

Vi har også lagt ut 5 poster på Knuttjern (utgangspunkt utfartsparkeringen på Ekerud) som du kan laste ned gratis fra http://turorientering.no/skogtrim/.

Selve Skogtrim posene med klippekort kan du også kjøpe her på hjemmesiden eller Anton Sport på Strømmen storsenter, Metro og Lillestrøm, og G-sport på Triaden fra lørdag 8. april.

 

God tur og lykke til!

Skogtrim postene er ute

Tur-o postene er nå satt ut i skogen. Der vil du finne de frem til lørdag 30. september. Du kan ta de når du vil og hvor mange du vil. Turorientering er en flott mulighet til å ta med hele familien ut i skog og mark og finne poster. Skogtrimposene kjøper du hos: 

  • Anton Sport på Strømmen, Metro og Lillestrøm
  • G-Sport på Triaden
  • www.ostmarkaok.no (vil bli tilsendt i posten)

Du kan også kjøpe og online laste ned Skogtrim 2017 på http://turorientering.no/skogtrim/.

For deg som er vant med Stolpejakten og synes det er både morsomt og enkelt, så vil turorientering være veien videre inn i skogen og oppleve nye flotte stier og steder.

Noen av turkartene har poster som er enkle å starte med som nybegynner, mens andre kart kan være for den litt viderekomne. Disse kan det lønne seg å ta på høsten når det er blitt godt markerte «tråkk» inn til postene fra stiene.

Du finner til sammen 7 kart skogtrimposen, samt et deltagerkort. Det er også løse deltagerkort til salgs på utsalgsstedene. I tur-o posen ligger det mer informasjon om selve turorienteringen med datoer det er verdt å merke seg.

Vår alltid populære «kaffepost» vil i år være ved Mønevann innenfor Losby søndag 11. juni kl. 11 - 13. Vi serverer kaffe, saft og noe å bite i. Her vil det også være mulighet for å få en introduksjon til kart og kompass for store og små. Fra «kaffeposten» kan du også ta en enkel løype med poster om du har lyst. Postene er med og teller i poengjakten.

Vil du ha nyheter fra Skogtrim går du inn på facebook siden «Skogtrim og Skijeger`n» og liker oss der. God tur!

Husk kontanter ved kjøp av Skogtrim i butikk!

Foss Sport i Strømmen, Anton Sport på Metro og i Lillestrøm samt G-Sport på Triaden er våre gode samarbeidspartnere som selger Skogtrimposene for oss i sine butikker. Husk kontanter ved kjøp i disse butikkene, da salget av Skogtrim går utenom butikkenes øvrige salg. Kort kan ikke brukes her!

Ved kjøp på nett kan derimot kort brukes.

Skogtrim nettbutikk 2017

Her har du mulig for å kjøpe skogtrim 2017 på nett. 

 
 

 

Skogtrim 2017

Skogtrim 2013

Nå er det klart for Østmarka OKs turorientering igjen.

20.april vil poser være å få kjøpt hos: Anton Sport, Lillestrøm City, G-Sport, Strømmen Storsenter, Anton Sport, Metro og Nordli Bokhandel på Triaden.

Nå er alle postene ute i marka, untatt Ringdalsbekken!

Posen kan bestilles på nett her.