Råtassene på skitur

I strålende vintervær møtte 11 Råtasser opp for å ta Skijegerposter og spise pølser. 

  

Natt o-løp for råtassene

På trening tirsdag denne uken var det natt o-løp fra skihytta på Bråteåsen. Ca. 20 råtasser stilte til start med hodelykt, kart og kompass. Løypa gikk stort sett langs lysløypa, så alle kom seg fint gjennom. Noen synes det var fint å løpe sammen, mens andre hadde en voksen med seg. Etter løpet var det lekaktiviteter og moro. 

.

 

Trening tirsdag 11. november

På tirsdag 11. november kl. 1800 blir det nattløp/trening fra skihytta ved Bråteåsen. Løypa vil følge lysløpa, så det er mulig å løpe to og to uten voksen for de eldste. For de yngre vil vi løpe i grupper sammen med en voksen. Vi er ferdige kl. 1900. 
 
 
Husk lommelykt, kompass og brikke.

Årets Rekrutteringspris 2014

Østmarka OK var en av fire nominerte til Rekrutteringsprisen i 2014. Prisen gikk til Freidig OK, men vi er veldig fornøyd med å ha blitt nominert. Det gir inspirasjon til å ha fortsatt fokus på rekruttering i o-klubben.  

Om de nominerte skrev NOF; "Om alle de fire kan sies at vektlegging av et trygt og sosialt miljø der trivsel og mestring står i fokus er viktige elementer i rekrutteringsarbeidet." Du kan lese mer om rekrutteringsprisen 2014 på forbundets sider.

 

 

 

Treninger for 8-12 års gruppa

Da er høstens treningsplan for Råtassene klar. Det er trening tirsdager fra Finstad skole fram til påske:

  • På tirsdag 11. november kl. 1800 blir det nattløp/trening fra skihytta ved Bråteåsen. Løypa vil følge lysløpa, så det er mulig å løpe to og to uten voksen for de eldste. For de yngre vil vi løpe i grupper sammen med en voksen. Vi er ferdige kl. 1900. 
  • Vi har fått forlenget tid i gymsalen på Finstad og det medfører at vi har endre litt på treningstidene. 
    Treningstider på tirsdager fra Finstad skole blir som følger:
    Råtasser 2005 og yngre kl. 1800-1900, innendørs
    Råtasser 2002-2004 kl. 1900-2000, inne- og utendørs Husk refleksvest og drikkeflaske!

Rekruttløp på Bogstad

Søndag 14. sept stilte ca. 20 rekrutter fra Østmarka OK på Rekruttenes O-dag.
Heming OL inviterte til o-fest for store og små ved den idylliske Jegersborgdammen i nærheten av Bogstad Gård i Sørkedalen. Her var det både o-løp, småtroll, skattejakt og ulike akiviteter.For mange av rekruttene var dette det første ordentlige o-løpet utenfor klubben man stilte på. Etter løpet var det premier til alle som hadde deltatt. 
 
Se eventor for resultater.