Avslutning park-o-karusellen 2014

Da var høstens siste karuselløp gjennomført. Over 40 barn deltok på det siste løpet og 95 var med totalt sett. Etter løpet var det pølser, saft og en fin premie. Det er spesielt morsomt at så mange nye barn har prøvd orientering denne høsten. Takk til alle som var med!

Resultater fra alle løpene:

Resultater fra o-karusellen

Det var flott innsats fra over 40 deltakere i gårsdagens park o-karusell. Du finner resultater fra de 2 første løpene i park-karusellen her. 

For å se strekktider mellom postene kan du klikke på "splittimes".

O-karusell i Marikollen

Østmarka OK inviterer til park o-karusell i Marikollen i Rælingen! Det er løp 3 onsdager i september, men vi starter allerede søndag 31. aug. kl 12 (FOLKEHELSEDAGEN). Premie til alle som fullfører to løp. Last ned invitasjon her. Har du lyst å lære orientering er dette det perfekte stedet å begynne. Det er 2 løyper og åpent for alle aldersgrupper. Påmelding: www.deltager.no/Marikollen.
 
Det er enkle løyper i trygge omgivelser. Du trenger ikke kunne orientering for å delta. Opplæring/veiledning vil bli gitt før start. Det er lov å løpe flere sammen. Voksne kan følge med rundt om ønskelig. Premieutdeling etter siste løp.
 
Dato for de 4 løpene er 31.8, 3.9, 10.9 og 17.9. 
 
Deltakeravgift 200 kr, 50 kr i søskenrabatt for ytterligere deltagere fra samme familie. Påmeldingsfristen til løpene er 09.09.2014. Etteranmelding kan gjøres ved fremmøte eller på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , mot et tillegg på 100 kr. Du kan laste ned brosjyren her. Resultater blir lagt ut på www.ostmarkaok.no
 

Super innsats i o-karusellen

Det var super innsats fra 65 barn ved åpningen av høstens o-karusell i Marikollen i dag søndag 31. august. Neste løp er allerede onsdag 3. september kl 18. Vi ønsker nye deltakere velkommen.  Påmelding ved oppmøte eller www.deltaker.no/marikollen

 

Flott avslutning på o-karusellen

Det siste løpet i årets o-karusell ble gjennomført i strålende vær med mange blide deltakere. Hele 98 barn har totalt deltatt i årets o-karusell.
 
.