Velkommen til o-trening

Høstens treninger er fra skihytta i Bråteskogen tirsdager kl. 1800 - 1930Vi starter med enkel o-teknisk opplæring for de som er nye, så dette er en glimrende mulighet til å ta med seg en venn. Skogen er stor, og vi har plass til mange flere. Se hele treningsplanen her. Du kan også følge med på aktivitetskalenderen.

 

Treningsplan rekrutt

Se Aktivitetskallenderen for informasjon om når og hvor det er trening for gruppen 7 - 12 år: 

Du kan laste ned hele planen HER.

Rekrutttreninger

Se Aktivitetskallenderen om informasjon om når og hvor det er trening for gruppen 7 - 12 år: http://www.ostmarkaok.no/index.php/aktivitetskalender

Kulturmidler til rekruttene!

Strømmen storsenter kulturfond støtter rekruttene i o-klubben med 10.000 kroner! Onsdag 18. mai var det overrekkelse av gavesjekk og fotografering på storsenteret sammen med de andre vinnerne. Pengene skal blant annet gå til hettegensere.

Fornøyd gjeng som mottar gavesjekk!

 

Og her var alle vinerne!

Bli med på o-troll leir!

I år er det vi i Østmarka som arrangerer o-troll-leiren 11-12. juni på Bråtejordet skole. O-troll-leiren er for de som er født i 2004, 2005 og 2006 (10-12 år), og er en samling med overnatting fra lørdag til søndag for klubber i Oslo/Akershus der vi møtes, trener og har det gøy sammen. Se invitasjonen der du finner mer informasjon. Du finner den også på kretsens sider: http://www.orientering.no/kretser/akershus-og-oslo/aktivitet/o-troll-leir/

Vi håper at alle rekruttene i kullene 2004-2006 har lyst til å være med! Treningsøktene blir tilrettelagt mye likt treningene ellers slik at både de som er helt nye og de som har holdt på en stund vil få utbytte av og ha det gøy på samlingen. 
Påmelding er åpnet på Eventor http://eventor.orientering.no/Activities/Show/1580


Eller send en mail til Hanne Margrethe, så hjelper hun til :)

Har du spørsmål - ta kontakt!
Hilsen oppmann rekrutt
Hanne Margrethe Sandernes
92 86 03 88

Velkommen til o-trening

Høstens trening starter tirsdag 16. august kl. 1800 - 1930. Rekruttene trener i høst fast fra skihytta i Bråteskogen. Vi starter med enkel o-teknisk opplæring for de som er nye, så dette er en glimrende mulighet til å ta med seg en venn. Skogen er stor, og vi har plass til mange flere. Mer info om de enkelte treningene kommer.

------------------------------------

SE OVERSIKT HER over vårens treninger med info til nye rekrutter.