Blomsterdugnad 2016

Se oversikt over tildelte ruter HER. (sist oppdatert 9.des.)
Mer info blir sendt ut til den enkelte 1-2 dager før man skal ha dugnaden.
 

Østmarka OK har som vanlig påtatt seg oppdraget med å levere ut blomster for Interflora på Strømmen i perioden fredag 16. desember til og med fredag 23. desember. Denne dugnaden gir et godt og meget viktig bidrag til klubbkassa. Vi oppfordrer alle i klubben til innsats slik at det blir litt arbeid på hver, og ikke mye for noen få. Tilsammen for klubben vil det bli ca. 35 økter fordelt på 8 dager. Man må påregne at hver økt tar 2-3 timer. Vi vil også sette stor pris på en rask tilbakemelding fra dere hvilke økter hver enkelt kan ta (helst innen onsdag 7. desember).

Det er fint om man er litt fleksible og sier hvilke dager man kan stille og hvor mange økter man kan ta. Det er oppmøte i butikken (Interflora) på Strømmen Storsenter til avtalt tidspunkt, se under. 
 
Avtalte kjøreruter:
 
 
På morgenrutene leveres det blomsterpakker i hovedsak til firmaer. For øktene om kvelden vil det settes opp en ansvarlig som har vært med på dette før. Dugnadsgjengen må sammen fordele pakkene og lage veivalg. Det kan være nyttig å ha med nettbrett eller smarttelefon for å søke opp adresser for de som ikke er lokalkjent!

Påmedlig til: Terje Linløkken, tlf. 90 100 500 eller e-post tlinlokken(@)gmail.com.


Med vennlig hilsen
Styret