Klubbavtale med Skogstad Sport på Metro forlenges!

O-klubben forlenger avtalen med Skogstad Sport der alle medlemmer i o-klubben får 20 % rabatt på ordinære varer i butikken på Metro. Avtalen gjelder nå ut 2017! Vi oppforder medlemmene til å benytte seg av tilbudet.  Les mer om Skogstad Sport på www.skogstadsport.no.

 

 

 

 

 

 

Medlemskontingent 2017

Medlemskontingent Østmarka OK 2017

Medlemskontingent blir sendt ut i mars 2017. Kontingenten er: 

Enkeltmedlemskap kr 650,-
Familiemedlemskap kr 1500,-
Grunnmedlem kr 225,-

Barn må betale egen kontingent f.o.m. det året de fyller 21 år. 

Grunnmedlemsskap (tidligere Støttemedlemskap) er for de som ikke tar del i klubbens aktiviteter, men likevel ønsker å stå som medlem og støtte klubbens arbeid og ha demokratiske rettigheter. 

Du kan melde deg inn via « Min Idrett» https://mi.nif.no/ eller via link på o-klubben sin hjemmeside.

Østmarka OK
v/ Kasserer Anne Margrete Hammer
Skogblomstveien 21
1470 Lørenskog
TLF: 414 77 445

Østmarka OK sin bankkonto: 7874 06 60518

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Årsmøte i Østmarka OK 2017

Årsmøtet til Østmarka OK avholdes onsdag 15. februar 2017 kl. 1800 på skihytta i Lørenskog.

Se innkalling HER. Saksdokumenter HER. Alle medlemmer er hjertlig velkommen. Etter årsmøtet blir det festmiddag.

Tid: Onsdag 15. februar 2017 kl. 1800

Sted: Skihytta Lørenskog

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet sendes styret(@)ostmarkaok.no innen 1. februar 2017. Fullstendig saksliste er tilgjengelig via www.ostmarkaok.no ca 1 uke før årsmøtet. Etter årsmøtet blir det årsmøtefest med tradisjonell festmiddag.

Påmelding til festmiddag HER

 

Velkommen!

Hilsen styret

 

 

Blomsterdugnad 2016

Se oversikt over tildelte ruter HER. (sist oppdatert 9.des.)
Mer info blir sendt ut til den enkelte 1-2 dager før man skal ha dugnaden.
 

Østmarka OK har som vanlig påtatt seg oppdraget med å levere ut blomster for Interflora på Strømmen i perioden fredag 16. desember til og med fredag 23. desember. Denne dugnaden gir et godt og meget viktig bidrag til klubbkassa. Vi oppfordrer alle i klubben til innsats slik at det blir litt arbeid på hver, og ikke mye for noen få. Tilsammen for klubben vil det bli ca. 35 økter fordelt på 8 dager. Man må påregne at hver økt tar 2-3 timer. Vi vil også sette stor pris på en rask tilbakemelding fra dere hvilke økter hver enkelt kan ta (helst innen onsdag 7. desember).

Blomsterdugnad 2015

Østmarka OK har som vanlig påtatt seg oppdraget med å levere ut blomster for Interflora på Strømmen i perioden tirsdag 15. desember til og med onsdag 23. desember. Denne dugnaden gir et godt og meget viktig bidrag til klubbkassa. Vi oppfordrer alle i klubben til innsats slik at det blir litt arbeid på hver, og ikke mye for noen få. Tilsammen for klubben vil det bli ca. 30 økter fordelt på 9 dager. Man må påregne at hver økt tar 2-3 timer. Vi vil også sette stor pris på en rask tilbakemelding fra dere hvilke økter hver enkelt kan ta (helst innen mandag 7. desember).