Bli med til Jylland på ungdoms- og juniorsamling 11.-13. mars

Østmarka OK inviterer til samling på Nord-Jylland med trening på kart fredag, nattløp fredag kveld og todagersløp lørdag og søndag (se løpsinnbydelsen her). Denne turen er primært for ungdoms- og juniorløpere, men andre klubbmedlemmer kan også melde seg på. Danmark er det perfekte stedet å begynne o-sesongen. Vi har reservert for 24 personer. Bindende påmelding her innen 10. februar.

NJ_nattsprinnt2015

Overnatting: Vi bor i hytter med egen matlaging på Skallerup feriesenter. Her er badeland, lekeland, bowling og mye mer. Se link. Ta med laken, dyne- og putetrekk eller sovepose da sengetøy og håndklær er IKKE inkludert.

Transport og reiserute: I privatbiler fra Oslo med Stena Line Oslo – Frederikshavn, Ankomst 07.00.
Retur med Color Line Superspeed Hirtshals - Larvik søndag kl.17.30. Ankomst Larvik 21.15 og hjemme (Oslo) ca.23.00.

Avreise: Torsdag 10. mars, kl. 17.30 i privatbiler fra Visperud. Vi reiser med båten fra Oslo kl.19.00. Alternativ avreise er mulig fredag. Da rekker man fint løpet på lørdag som har første start kl. 12.00.

Mat og måltider: Vi bestiller buffe og frokost på båten på utreisen. Felles mat kjøpes inn til hyttene etter nærmere avtale. Mat på returreisen kjøpes av den enkelte.

Treningsprogram/konkurranseprogram: Trening på kart fredag, nattløp fredag kveld, o-løp lørdag og søndag. Se arrangørens innbydelse med info om klasser og løyper (baner) her. Det blir inntil 55 min. bilreise til løpene.

Bindende påmelding innen 10. februar her. Husk å oppgi emit-brikkenummer og hvilken klasse du skal løpe.

Egenandel for hele turen: Ungdom og junior: 900,-/ voksne: 1300,-. Penger til mat på båten søndag/ lommepenger for den enkelte kommer i tillegg.