Vårsamling for Ungdom 13-16 år

Bli med på vårsamling i Halden 31 mars - 2 april 2017. Her blir det mye moro, sosialt og en fin oppladning til o-sesongen. Samlingen passer for alle ungdommer i alderen 13-16 år. Man kan løpe sammen på øktene. På treningssamlingen møtes over 100 jevnaldrende fra hele Akershus og Oslo. Vi bor på Park hotell i 2-3 mannsrom, vanligvis på rom sammen med løpere fra egen klubb.

Østmarka stiller med egne trenere på samlingen. Vi planlegger transport i privatbiler. Eventuell busstransport i kretsens regi må betales av den enkelte. Egenandelen for Østmarkas løpere er kr. 550,- og dekker reise, opphold, treningsopplegg, måltider og transport. Beløpet betales til o-klubben i etterkant. Les hele innbydelsen her.

NB: Påmelding til samlingen i Eventor er stengt (klikk her). Det er venteliste for å delta.  Send melding til Hans Olav eller Terje om du vil være med.

 
PROGRAM:
Fredag 31. mars
Kl 14.30  Oppmøte og avreise i privatbiler fra Lørenskog
Kl. 16-18 Trening på kart (vi kjører direkte til trening)
Kl 18-19  Innkvartering på hotell samt middag
 
Lørdag 1. april
1. økt: Trening på kart
2. økt: Trening på kart
3. økt Sosialt samvær, foredrag
 
Søndag 2. april
1. økt: Trening på kart, 
14.00 Hjemreise 
 

Husk å ta med: Treningstøy/o-tøy til 4 økter. Kompass, EKT-brikke, drikkeflaske. Varme klær for april-vær. Det er ikke behov for å ta med sengetøy (vi bor på Park hotell).