Kretssamling 13-16

Akershus og Oslo orienteringskrets inviterer til sommersamling for 13-16 på Beitostølen16-18 juni 2017. Påmelding innen 8. juni HER. Egenandel for Østmarka sine løpere inkl. transport er kr 500.
 
Her blir det mye moro, sosialt og en fin oppladning til Hovedløpet. Samlingen passer for alle ungdommer i alderen 13-16 år. Man kan løpe sammen på øktene. På treningssamlingen møtes over 100 jevnaldrende fra hele Akershus og Oslo.
 
Mer info kommer!
 
 

Vårsamling for Ungdom 13-16 år

Bli med på vårsamling i Halden 31 mars - 2 april 2017. Her blir det mye moro, sosialt og en fin oppladning til o-sesongen. Samlingen passer for alle ungdommer i alderen 13-16 år. Man kan løpe sammen på øktene. På treningssamlingen møtes over 100 jevnaldrende fra hele Akershus og Oslo. Vi bor på Park hotell i 2-3 mannsrom, vanligvis på rom sammen med løpere fra egen klubb.

Østmarka stiller med egne trenere på samlingen. Vi planlegger transport i privatbiler. Eventuell busstransport i kretsens regi må betales av den enkelte. Egenandelen for Østmarkas løpere er kr. 550,- og dekker reise, opphold, treningsopplegg, måltider og transport. Beløpet betales til o-klubben i etterkant. Les hele innbydelsen her.

NB: Påmelding til samlingen i Eventor er stengt (klikk her). Det er venteliste for å delta.  Send melding til Hans Olav eller Terje om du vil være med.

 
PROGRAM:
Fredag 31. mars
Kl 14.30  Oppmøte og avreise i privatbiler fra Lørenskog
Kl. 16-18 Trening på kart (vi kjører direkte til trening)
Kl 18-19  Innkvartering på hotell samt middag
 
Lørdag 1. april
1. økt: Trening på kart
2. økt: Trening på kart
3. økt Sosialt samvær, foredrag
 
Søndag 2. april
1. økt: Trening på kart, 
14.00 Hjemreise 
 

Husk å ta med: Treningstøy/o-tøy til 4 økter. Kompass, EKT-brikke, drikkeflaske. Varme klær for april-vær. Det er ikke behov for å ta med sengetøy (vi bor på Park hotell).

 

 

 

Ungdomssamling på Nesodden

Bli med på ungdomssamling på Nesodden fra fredag 11. til lørdag 12. september. Da overnatter vi ved Fjellstrand. Fredag kveld koser vi oss med spill, grilling og kanskje et bad i fjorden. Lørdag formiddag drar vi på Folloløpet rett i nærheten.
* Samlingen er for ungdomsgruppa (13-19 år) og for dere som begynner i gruppa nå i høst.
* Se bilder fra hytta her.
* Har du spørsmål, snakk med meg på treninga eller mobil: 952 38 131 (Inge).
Bindende påmelding senest onsdag 9. september.

Vårsamling for 13-16 åringer

Bli med på vårsamling i Halden andre helga i april. Her blir det mye moro og en fin oppladning til vårsesongen for ungdommene. På treningssamlingen møtes over 100 jevnaldrende fra hele Akershus og Oslo. I fjor deltok sju ungdommer og to trenere fra Østmarka OK på tilsvarende samling. Klubben stiller med egne trenere. Egenandel for samlingen 550,- innkreves av klubben i etterkant. Vi planlegger transport i privatbiler. Eventuell busstransport i kretsens regi må betales av den enkelte. Les hele innbydelsen her.

NB: Påmelding til samlingen i Eventor snarest og senest innen 29. mars klikk her.
Ta kontakt med meg om du har spørsmål om samlingen!
Inge

 

Ungdomssamling 5.-7. des.

Ungdommene fra Lillomarka OL, Nittedal OK, Raumar OL og Østmarka OK møtes til en sosial og o- ­teknisk samling i Moss helga 5-7. desember. Her blir det både orienteringstrening, bading og sosiale konkurranser. Juniorene vil ha spesielt nytte av treningsøktene både lørdag og søndag. Det vil være mulig å løpe sammen, evt. med skygge på de o-tekniske øktene. Østmarka OK dekker kostnader ifm. transport, overnatting, badeland og mat for klubbens ungdomsløpere.
 
Se hele invitasjonen.  Påmelding innen 1. desember her: http://eventor.orientering.no/Activities/Show/1011