Familiesamling Budor 2017

Se fordeling på hytter og leiligheter HER. Det er 63 påmeldte.

Østmarka OK har tradisjon for å ha en familiesamling på fjellet i løpet av vinteren med skiturer og sosialt samvær som gode rammer. Samlingen er åpen for alle klubb-medlemmer med familie. Også i år drar vi til Budor og bor i store leiligheter (fra 8 til 16 senger) med 3-4 soverom i hver leilighet. Det blir egne ungdomshytter. Budor kan tilby flotte skiløyper som passer fint for barnefamilier. Turen har tradisjonelt vært noe sponset av klubben. Nye rekruttfamilier er hjertelig velkommen!

Når: Fredag 3. februar til søndag 5. februar 2017

Sted: Budor Gjestegård, Løten. Se www.budor.no. Det tar ca. 1½ time å kjøre fra Oslo – varierer mye med trafikk. Påmeldingsfrist: onsdag 11. januar. Vi henstiller til så tidlig påmelding som mulig, dette i forhold til booking av leiligheter på Budor Gjestegård.

Link til PÅMELDING: http://palisoft.no/pmdb/index.php?arrid=3320&klubbid=88

Egenandeler: Voksne: 800 kr og barn/student: 400 kr (Barn til og med 3 år er gratis i egen reiseseng). Egenandeler blir fakturert. Felles mat og drikke, samt overnatting med vask av leilighetene er inkludert i prisen. Vi har nå 65 plasser reservert og ønsker alle klubbmedlemmer og evt. familie hjertelig velkommen.

Last ned invitasjonen HER