Nordjysk 12-15 mars 2015

Østmarka OK inviterer til samling på Nord-Jylland med trening på kart fredag, nattløp fredag kveld og todagersløp lørdag og søndag (se innbydelse til Nordjysk HER). Denne turen er primært for ungdoms- og juniorløpere, men andre klubbmedlemmer kan også melde seg på. Turen passer også godt for de som var rekrutter i 2014, og som nå vil prøve seg alene i skogen. Danmark er det perfekte stedet å begynne o-sesongen.

Overnatting: Grønhøj Strand Feriesenter. Vi bor i 6-8 manns leiligheter med egen matlaging. Sengetøy og håndklær er IKKE inkludert. Her er badeland, lekeland, multihall, bl.a. badminton, fotball, håndball, volleyball og Squashbane og mye mer. Se link HER. Det blir ca. 20 min. bilreise fra senteret til trening og nattløp. 45 min reise til løpene lørdag og søndag.

Transport og reiserute: I privatbiler fra Oslo med Stena Line Oslo – Frederikshavn, Ankomst 07.00.
Retur med Color Line Superspeed Hirtshals - Larvik søndag kl.17.30. Ankomst Larvik 21.15 og hjemme (Oslo) ca.23.00.

Avreise: Torsdag 12. mars, kl. 17.30 i privatbiler fra Visperud. Vi reiser med båten fra Oslo kl.19.00. Alternativ avreise mulig fredag. Da rekker man fint løpet på lørdag som har første start kl. 12.00

Mat og måltider: Vi bestiller buffe og frokost på båten på utreisen. Felles mat kjøpes inn til hyttene etter nærmere avtale. Mat på returreisen kjøpes av den enkelte.

Treningsprogram/konkurranseprogram: Trening på kart fredag, nattløp fredag kveld, o-løp lørdag og søndag. Se arrangørens innbydelse med info om klasser og løyper (baner) her: http://www.nordjysk2dages.dk/2015/indbydelse2015.pdf.

Påmelding: innen 15. februar her: http://palisoft.no/pmdb/index.php?arrid=2843&klubbid=88. Husk å oppgi emit-brikkenummer og hvilken klasse du skal løpe.

Egenandel for hele turen: Ungdom og junior: 900,-/ voksne: 1300,-. Penger til mat på båten søndag/ lommepenger for den enkelte kommer i tillegg.

Flere bilder fra Nordjysk

Nordjysk 2011

div125 Østmarkaløpere var samlet på årets Nordjysk i Danmark. Det ble levert mange gode resultater av klubbens løpere i de artige og krevende løypene.
Se les mer for å se flere bilder.

Resultater dag 1

Resultater dag 2    Løpets hjemmeside