10mila 2014

Det blir klubbtur til et av årets høydepunkt - 10mila 2014. I år er 10mila 3.-4. mai og skal arrangeres for første gang i Småland - i Eksjø.

Påmeldingen: Skjer på denne siden innen 22. april (men gjerne så fort som mulig slik at vi får bestilt ganske riktig mengde av ulike plasser): http://palisoft.no/pmdb/index.php?arrid=1134
Reiseopplegg: Vi har bestilt stor buss i år fra Gjerdrum billag og for første gang så samkjører vi med Fet o-lag og Nittedal o-lag. Fet stiller med herrelag og ungdomslag (16 stk fra Fet på bussen), mend Nittedal stiller med damelag og ungdomslag. Avreise fredag 2. mai med buss kl 1230 fra Fetsund, kl 1300 fra Lillestrøm og kl 1315 på Ryen. En lengre matstopp og bussen er framme ved hotellet i Jønkøping ca kl 20. For herrelagene er 7 stk dratt på precamp, 4 kjører lørdag, mens resten reiser med bussen. ag. Precamp for o-teknisk trening er i relevant terreng for 10mila fra onsdag kveld/torsdag. Hjemreise ca kl 1300 på søndag, så da er vi tilbake i Oslo 2000-2100 tiden.
 
Overnatting: Det er bestilt overnatting fra fredag til lørdag for 8 ungdommer og 9 voksne på Elite Stora Hotellet Jönköping; http://www.elite.se/sv/jonkoping. Det er holdt av noen få plasser på hotellet fra onsdag til fredag også, samt at det er holdt av noe ekstra fra lørdag til søndag spesielt med tanke på morgenløpere på 1.laget. Vær tidlig ute med melde fra om du vil ha hotellet også fra lørdag til søndag (inkl i egenandelen for 1. lagslagløpere som skal løpe utover morgenen på søndag).
 
Påmeldingen: Skjer på denne siden innen 22. april (men gjerne så fort som mulig slik at vi får bestilt ganske riktig mengde av ulike plasser): http://palisoft.no/pmdb/index.php?arrid=1134
 
Mat: Det blir middag til egenbetaling på reisen bortover på fredag. Det blir frokost ved hotellet. På samlingsplass vil det bli servert et svært enkelt måltid lørdag ettermiddag, men vi belager oss i første rekke på mattilbudet fra arrangøren (ta med penger til dette) Lagene og uttak: Det blir 2 herrelag og 2 ungdomslag. Tross forfall underveis har vi greid å fylle opp lagene. Uttakssjef herrelag er Trond og Ungdomslag: Inge. Egenandel: Voksne: 1000 kr Barn/studenter/spesialopplegg: 500 kr Precamp (onsdag-lørdag): 300 kr pr døgn på campen + deling av bilutgifter. Faktura kommer i etterkant av arrangementet.
 
Diverse:
Tiomilas hjemmeside: http://www.10mila.se
Gammelt TIOmila-kart (fra O-ringen 2009 5 etp): samlingsplass oppe i høyre hjørne over Kokhusgølen, se kart
 
Vær blir det også der nede og her kan man følge rapportene: værmelding
 
Hilsen fra TIO Task Force 2014
 
Halvor (47408213): Hovedleder og PreCamp-koordinator
Trond K: UK-sjef herrer
Inge: Uk-sjef ungdom
Lagleder 1.lag herre: Håkon
Lagledere Ungdom begge lag: Terje og Hans Olav
O-teknikk coacher/tips fra Precamp: Thor og Halvor