Tiomila 2013

Hei alle sammen

Her kommer en del informasjon om årets 10mila.

Vi ønsker oss minst 2 herrelag, 2(3) ungdomslag og et damelag så vi prøver å være ganske tidlig ute med en del informasjon om årets TIOmila.

Når:

I år er 10mila helgen 3-5 mai.

Hvor:

Livgardets øvingsfelt i Upplands Bro kommune, ca 3 mil nordvest for Stockholm.

 

 

Overnatting:

Vi overnatter på hotell fredag til lørdag og i telt på samlingsplass lørdag til søndag. Per jobber med å få dette på plass.

(noen morgenløpere på herrenes 1.lag vil få tilbud om hotell lørdag til søndag også)

 

Internpåmelding

 

Vi ønsker en tidlig påmelding som mulig, og nytt av året ønsker vi en tidlig tilbakemelding på ønskede etapper (en interessemelding som nok får betydning spesielt på strukturen på 2.laget til herrene). Dette henger blant annet sammen med at vi har tilbud om noen ungarske løpere (venner av Istvan) som kan fylle ut lengre etapper på 2. laget hvis vi har vanskelig med å besette disse.

Dette er styrebehandlet i Østmarka OK tidligere i vinter.

 

http://nydalen.idrett.no/pmdb/index.php?arrid=1134&klubbid=88

 

Reiseopplegg:

Vi satser på ett hovedreiseopplegg i år, og håper flest mulig har anledning til å bli med på det.

Avreise med buss kl 1300 fra Lillestrøm og vi plukker opp folk på Ryen kl 1315. En lengre matstopp og bussen er framme ved hotellet ca kl 20.

Enkelte vil nok ordne med kjøring på lørdag og/så er kun 30 minutters kjøring fra Arlanda flyplass.

Hjemreise ca kl 1300 på søndag, så da er vi tilbake ca klokka 21.

 

Precamp

Vi lager en precamp fra torsdag ettermiddag/kveld og fram til løpet, slik at det skal være gode mulighet er for 2-3 økter i relevant terrengtype og nattilpasning. Vi har svært gode erfaringer med det!

Vi satser enten på fly eller bil til denne precampen. Overnatting blir da på samme hotellet som øvrige kommer til på fredag.

 

Påmelding/interessemelding til Precamp skjer på e-post til Halvor (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

 

PS! Pr 25. februar har Thor og Halvor allerede booket fly til Precamp torsdag 2. mai.

 

Terrengtype

Middels kupert etter svenske mål, men ganske flatt etter norske forhold. Mye fast bunn og en god del stier. TIOmila 2005 ble arrangert i en annen del av dette terrenget (årets er lenger (sør)øst).

Vi kommer tilbake med kartet i en annen e-post senere.

 

Mat:

Det blir middag til egenbetaling på reisen bortover på fredag.

Det blir frokost(er) ved hotellet. På samlingsplass vil det bli servert et måltid lørdag ettermiddag, og det vil bli noe å bite i utover natta.

Kokken Per er sjef for maten på samlingsplass.

Det er også mye godt å få kjøpt på samlingsplass.

Søndag stopper vi og spiser på veg hjem.

 

Vennlig hilsen

Tio Task Force

Ved spørsmål eller informasjon kontakt

Halvor Hobøl 47408213 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Per Stedje tlf 913 35 819 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.