Viktig info om 25manna

Da er det snart klart for 25manna tur til Stockholm 9.-11. oktober!
 

Transport

Det blir avreise fredag 9. okt. kl. 1315 fra parkeringsplassen i Sørlihavna (Lørenskog). Bussen kjører til Ulsrud T-banestasjon hvor Oppsal gjengen går på. Avreise fra Ulsrud kl. 14.00. Bussen er helt full. Vi overnatter fra fredag til søndag på hotell Ibis Jarva. Bussen har sen hjemreise fra 25-manna på søndag. Vi venter på alle som løper ordinære klasser. Påstigning andre steder enn Lørenskog eller Ulsrud avtales direkte med Terje (90100500).

Eget reiseopplegg er mulig, men da må det gis beskjed snarest mulig ifht. busstransport og overnatting.
 
Lagoppsett
Foreløpig er vi 24 løpere. Det kan bli mindre justeringer i lagoppsettet.
Overnatting
Vi bor i 2-3 mannsrom fra fredag til søndag på Ibis Hotell Järva, 20 minutter fra samlingsplass med buss. Hotellet ligger 15 minutter med tog fra Stockholm sentrum. Informasjon om romfordeling kommer etterhvert.
 
Kort om 25-manna turen:
  • Sted: Lövsättra ca. 25 km nord for Stockholm sentrum, på grensen mellom Täby og Vallentuna for dere som er lokalkjent. Avstanden til Arlanda er ca. 35 km.
  • 25manna-stafetten går lørdag (det tilbys i tillegg mosjonsløyper med individuell start ved siden av).  
  • På søndag går 25manna-korten som er et vanlig o-løp med korte løyper (mellomdistanse). Etteranmelding til ordinære 25-mannakorten klasser senest tirsdag 6. oktober: http://eventor.orientering.se/Events/Show/10636. Påmelding på arena til Direkte løyper søndag.
  • Vi har leiebrikker på 25-mannastafetten. Husk egen SI-pinne til 25-mannakorten om du har.
  • Hjemmeside for arrangementet er www.25.manna.nu
  • Vi stopper på Bergvik på veien til Stockholm. Her blir det mulighet for å spise middag, samt å handle mat o.l til å ha på samlingsplass lørdag og søndag.
  • Egenandel er 500 for barn/studenter og 1000 for voksne  
Ta kontakt med Terje (tlf 90 100 500) eller Inge (tlf 952 38 131) om det er noe du lurer på.
Da er det bare å glede seg til årets høydepunkt!