Rekorddeltakelse på park o-karusellen

World Orienteering Day ble markert på det siste løpet av 5 i park o-karusellen i Rådhusparken i Lørenskog onsdag 11. mai. Totalt 148 barn har vært med på årets karusell, og de mottok stolt diplom og premie etter løpet fra presidenten i Norges Orienteringsforbund, Astrid Waaler Kaas.

Både voksne og barn koste seg i det flotte sommerværet. Rådhusparken i Lørenskog er et flott område å arrangere en park o-karusell. Sentral beliggenhet, gode parkeringsmuligheter, trygge omgivelser uten trafikk, enkle løyper på et godt kart (1:4000) er noen av fordelene. 

Etter løpet var det kø for å løpe stemplingsrunde. Rundetider ble spent sammenliknet og de fleste løp mange ganger. Den ene rekorden etter den andre ble slått etterhvert som stemplingsteknikken satt bedre. Men først og fremst var innsatsen upåklagelig og barna koste seg med en morsom og uhøytidlig aktivitet.

Vi takker alle barn, ungdommer, foreldre/besteforeldre og andre for deltakelse på årets o-karusell og ønsker velkommen tilbake neste gang!